Over ons

Als jouw digital marketingbureau zorgen wij ervoor dat je bedrijf online groeit en zijn volledige potentieel bereikt.

Hi, wij zijn Clickwave

Als jij niet groeit, groeien wij ook niet. Zo eenvoudig is het. Hoe we dit aanpakken? Op jouw manier. Jij kent je markt en je klanten het beste. Wij weten hoe we je omzet kunnen verhogen met digitale marketing. We zien onszelf niet gewoon als een bureau, maar als jouw intensieve samenwerkingspartner.

1. Balans

Vrijheid. Vertrouwen. Verantwoordelijkheid. Deze 3 V’s vinden wij de basis van een goede samenwerking. Een driehoek die netjes in balans moet zijn. Voor de beste resultaten laat je ons ontdekken, maken en testen totdat we ons gezamenlijke doel overtreffen.

2. We doen waar we goed in zijn

En onze klanten ook. Talenten, partners en klanten bij elkaar brengen brengt een glimlach op ons gezicht. Dat maakt de reis een stuk leuker. En de resultaten nog beter. Daarom werken we samen met de beste specialisten in heel Nederland.

3. Jouw business is onze business

Als je ons ergens bij betrekt, zijn we ook écht betrokken. We voelen ons eigenaar van ieder project. Geven aandacht aan elke taak. Zie ons als je business partners en bonuscollega’s. We ondernemen graag mee, dat geeft ons energie. Zo groeit iedereen.

4. Teamwork makes dreams work

Met de beste mensen uit de markt werken is al een droom die uitkomt. Zowel binnen ons bureau, als met onze partners en klanten. We schakelen snel en wendbaar in een klein team, maar profiteren van de kracht van de grote groep die al deze teams samen vormen.

5. Wij willen winnen

Laten we er geen doekjes om winden: wij willen winnen. Topsportmentaliteit zit in ons bloed. We maken onderbouwde keuzes om samen over de finish te stappen: jouw stip op de horizon. Want op basis van resultaat komen we verder en staan we nooit stil.

6. Succes mag gevierd worden

Hebben we jouw stip behaald? Of hebben we goede stappen gemaakt onderweg? Dan zijn we daar trots op. Ieder doel, hoe groot of klein ook, mag gevierd worden.