Clickwave-payoff-logo-Wit-1 (1)
Jouw website laat omzet liggen 💰

Weet jij jouw
SEO potentieel?

Ontdek hoeveel verkeer + klanten jouw website ZOU MOETEN krijgen van Google.

Korte call om de juiste data te verzamelen voor de analyse

Gedetailleerd rapport met prognoses op basis van gegevens

Duidelijk inzicht of een SEO-campagne de moeite waard is

Expert-aanbevelingen van een CLICKWAVE consultant

Bezoekers potentie analyse
= SEO Glazen bol 🔮

Ons technische team heeft een tool gebouwd die gebruikmaakt van de gegevens van jouw website, de zoekwoorden van de concurrent en een reeks groeimodellen om prognoses voor organische verkeersgroei op te bouwen. Zo werkt het:

Combineert website-data met die van de concurrent

De tool haalt gegevens op uit jouw Google Analytics-account en vergelijkt deze met Ahrefs-gegevens van uw concurrenten.

Berekent een serie organische groeimodellen

Met behulp van een reeks geavanceerde formules berekent de tool een reeks groeiprognoses die organisch verkeer voorspellen.

PDF-rapport met organische SEO potentieel.

Een pdf van 4 pagina's die duidelijk laat zien hoeveel verkeer jouw website zou kunnen (en zou moeten) krijgen van Google.

FAQ

Veelgestelde vragen

Onze Google Potentie Analyse is 50% geautomatiseerd door middel van onze software en 50% wordt uitgevoerd door onze specialisten. Om deze analyse goed te kunnen uitvoeren hebben we aanvullende data nodig van de website, geschiedenis en doelen. Dit is een korte call, het duurt slechts enkele minuten.

De samenvattende weergave van de potentiële groei van het organische verkeer van je website over een periode van 12 maanden. Deze voorspelling wordt gemaakt op zoekterm + pagina niveau, en houdt rekening met het huidige bestaande verkeer per zoekterm en met de zoektermen van concurrenten om een nauwkeurige schatting te maken van hoeveel meer bezoekers je van hen zou kunnen krijgen met wat werk aan je SEO strategie!

We gebruiken gegevens uit Google Search Console, Ahrefs en Google Analytics om je een idee te geven van de huidige prestaties van je site. Daarna scrapen we zoekwoorden waar concurrenten wel op gevonden worden, maar jouw website niet, zodat we een beter inzicht krijgen in het organische potentieel.

Houd in gedachten dat dit slechts schattingen zijn. Er is geen manier om de algoritme veranderingen die dagelijks gebeuren te voorspellen, wat betekent dat het onmogelijk is voor ons of iemand anders die je website hoog in de Google zoekmachine resultaten pagina's (SERPs) wil laten ranken.

Als je niet zeker weet of of hoe je in SEO voor je website moet investeren, geven deze schattingen enige indicatie van wat er zou kunnen gebeuren. Ze moeten alleen als uitgangspunt gebruikt worden en mogen niet noodzakelijk beslissingen dicteren over het investeren van tijd/geld in het organisch verbeteren van webverkeer, want Google's algoritme verandert dagelijks.

Nadat we de analyse voltooid hebben ontvang je een Google Data Studio rapport met alle gegevens. Dit is jouw eigendom en je mag het voor altijd gebruiken.

Maak je geen zorgen dat je het niet begrijpt, want een van onze experts zal elk onderdeel stap-voor-stap doornemen tot er geen vragen meer onbeantwoord blijven.