Winnende campagnes

Adverteren op Google

Adverteren in Google is rendabel investeren. Een ideale manier om in korte tijd aan online zichtbaarheid te winnen.

Alle vormen van adverteren in Google

Wij adviseren de perfecte mix van diensten

Google Search

Tekstadvertenties in Google

Via tekstadvertenties in Google Search geven wij jouw campagne een vliegende start. Jij koopt een plek bovenin de zoekresultaten van Google. Wij zorgen ervoor dat de juiste doelgroep jou weten te vinden.

Google Shopping

Producten verkopen in Google

Met een Google Shopping campagne maken wij producten uit jouw webshop direct vindbaar. Op een prominente plek, bovenaan de zoekresultaten. Wij zorgen voor een aantrekkelijke productfeed en vinden bezoekers die actief op zoek zijn naar jouw producten.

Google Display

Aantrekkelijke banners in Google

De naamsbekendheid van jouw bedrijf een boost geven? Met een Google Display campagne zetten wij  een gerichte branding strategie op touw. Wij zorgen voor uitnodigende banners om die vervolgens op specifieke doelgroepen te targetten. 

Performance Max

Alles-in-één campagne

Een cross-mediale vorm van adverteren in Google waarmee je breed in kan zetten. Met Google Performance Max benader je jouw publiek namelijk op verschillende manieren. Wij realiseren de juiste input in de vorm van teksten, banners en targeting. 

Adverteren in Google: onze werkwijze

Onze werkwijze voor een succesvolle campagne.

See

Potentiële klanten bereiken door middel van gerichte advertenties.

Think

Potentiële klanten overtuigen door aansprekende advertenties en landingspagina's.

Do

Conversieratio verhogen door de potentiële klant een duidelijk pad te bieden.

Care

Klanten behouden en upsellen door middel van remarketing en upsell-campagnes.

Veelgestelde vragen

Zit jouw specifieke vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Google adverteren is een manier van online adverteren waarbij advertenties worden weergegeven bovenaan of onderaan de zoekresultatenpagina van Google.

Google adverteren werkt door het instellen van advertentiecampagnes waarbij zoekwoorden worden geselecteerd die relevant zijn voor het product of de dienst die geadverteerd wordt. Wanneer een gebruiker zoekt naar deze zoekwoorden, wordt de advertentie weergegeven bovenaan of onderaan de zoekresultatenpagina.

Google adverteren kan je bedrijf helpen door je zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten, meer verkeer naar je website te genereren en uiteindelijk meer conversies te realiseren.

Google bepaalt welke advertenties worden weergegeven op basis van een veiling waarbij de relevantie en kwaliteit van de advertentie en de bieding van de adverteerder worden meegenomen.

Ja, het budget voor Google adverteren kan worden beheerd en aangepast worden op basis van de behoeften en doelstellingen van het bedrijf.