Meer reviews, meer bezoekers en meer klanten voor jouw bedrijf

De bewezen formule om stap-voor-stap een vaste klantenstroom op te bouwen voor je bedrijf

Voordelen van reviews + Google Mijn Bedrijf

Succesvol zijn in de online wereld gaat niet alleen over het hebben van een geweldige website. Het gaat ook om zichtbaar zijn waar jouw klanten zoeken. Dat is waar Google Mijn Bedrijf en Google Reviews in het spel komen.

Why Finflow?

Plan een telefoongesprek

Wat bespreken we tijdens het gesprek?

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google My Business is een profiel dat aangemaakt kan worden in Google om zichtbaarheid van een onderneming te vergroten. Door het optimaliseren van dit profiel wordt de lokale vindbaarheid verbeterd. Een Google Mijn Bedrijf profiel is te herkennen aan een Google Maps kaart en Google My Business vermeldingen.

Waarom is Google My Business belangrijk voor jouw bedrijf?

Google Mijn Bedrijf zorgt er voor dat je bedrijf lokaal beter gevonden wordt. Hierdoor trek je meer (potentiƫle) klanten aan, help je klanten de weg te vinden naar jouw locatie en zorg je voor meer betrouwbaarheid rondom je website. Kortom: veel voordelen.

Wij zorgen ervoor dat je Google Mijn Bedrijf profiel helemaal juist wordt ingevuld en geoptimaliseerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het profiel consequent bijgehouden wordt zodat deze altijd up-to-date is.

Wat zijn Google Reviews?

Een Google review is een beoordeling die wordt achtergelaten op je Google Mijn Bedrijf profiel. Iedereen kan een Google review plaatsen: klanten, partners, maar ook bezoekers. Wellicht krijg je zelf ook wel eens de melding van Google om een een winkel of restaurant waar je geweest bent te beoordelen.

Start vandaag

Klaar om jouw online zichtbaarheid te verhogen en online reputatie op te bouwen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!