Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marketplaces

Trek de aandacht bij marketplaces

Je wilt je product op de voorgrond plaatsen. Zo veel mogelijk klanten aantrekken op het ideale moment. Met als doel het stimuleren van conversies en het verhogen van de omzet. Uiteraard zonder in te boeten op de verkoop via je eigen platform.

Benut momenten waarop de aankoopbereidheid hoog is. Beïnvloed potentiële klanten door de juiste aanbieder voor hen te zijn. Hoe? Via online marktplaatsen. Bij Clickwave helpen we je opvallen in deze digitale winkelstraten.

Hoe ondersteunen we bij marketplaces?

We beginnen met het identificeren van de meest relevante online marktplaatsen. Met behulp van het advertentieplatform van de geselecteerde marktplaats gaan we van start. We stellen een digitaal actieplan op, waarmee we strategische keuzes maken. Welk product kan winstgevend zijn met een sterke advertentie? Wat is de meest effectieve targeting in combinatie met de juiste zoektermen en dynamische prijsstelling? Tot slot selecteren we de meest passende categorie.

Bij het instellen van het budget houden we proactief de prestaties van de advertentie in de gaten en spelen hier slim op in. We experimenteren en leren.

Wil je aanpassingen doen aan de advertentie of aan je kosten? Geen probleem, dat is snel geregeld. Je stapt gemakkelijk in en adverteert flexibel. Samen met jou trekken we aan de juiste touwtjes om groei te realiseren.

Daag ons uit!

Meer omzet uit marketplaces?

Wiebe van den Brink

Oprichter Clickwave

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?