Wordt gevonden

Websites

 Met onze diepgaande kennis van SEO en SEA zorgen wij ervoor dat jouw website niet verdwijnt in de zoekresultaten, maar juist bovenaan komt te staan.

Waarom een website bij Clickwave?

Wij adviseren de perfecte mix van diensten

Focus op vindbaarheid

Wordt gevonden

Wij onderscheiden ons door de focus te leggen op websites te maken die goed vindbaar zijn in de zoekresultaten. Met onze diepgaande kennis van zoekmachineoptimalisatie en online adverteren, weten wij precies wat er nodig is om een website hoog te laten scoren in zoekmachines zoals Google. Dit resulteert in meer verkeer naar de website en een groter bereik onder de doelgroep.

Focus op conversie

Zet bezoekers om naar klanten

Bij Clickwave ligt de focus niet alleen op vindbaarheid, maar ook op conversie. Ons doel is om niet alleen verkeer naar de website te genereren, maar ook daadwerkelijk bezoekers om te zetten in klanten. Dit doen wij door middel van overtuigende teksten, call-to-actions en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Door de website te optimaliseren voor conversie, zorgen wij ervoor dat bezoekers gemakkelijk tot actie overgaan en bijvoorbeeld een product of dienst aanschaffen of contact opnemen.

Kies uit meer dan 3000+ templates

Goed voor de vindbaarheid en voor de portemonnee

Bij Clickwave geloven wij in maatwerk oplossingen, maar wij begrijpen ook dat niet iedereen een volledig unieke website nodig heeft. Daarom bieden wij onze klanten de keuze uit meer dan 3000 layouts, waardoor er altijd wel een layout is die bij hen past. Deze layouts zijn ontworpen om zowel mooi als functioneel te zijn en zijn volledig aanpasbaar naar de wensen van de klant. Door deze optie aan te bieden, kunnen wij snel en efficiënt websites opleveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit en uitstraling van de website.

Websites: onze werkwijze

Onze werkwijze voor een succesvolle campagne.

Kennismaking

We bespreken de wensen en behoeften.

Template

Samen kiezen we de gewenste layout voor de website.

Ontwikkeling

We gaan aan de slag met de ontwikkeling van de website.

Live

We zorgen voor een succesvolle livegang van de website.

Veelgestelde vragen

Zit jouw specifieke vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Ja, onze layouts zijn volledig aanpasbaar en kunnen dus helemaal op maat worden gemaakt voor jouw bedrijf.

Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website en de feedback van de klant, maar gemiddeld duurt het proces tussen de 4-8 weken.

Ja, wij bieden ook webhosting aan als onderdeel van onze dienstverlening. Wij hosten onze website bij Siteground, één van de drie partners van WordPress zelf. 

Ja, wij werken met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) WordPress in combinatie met Elementor Pro waarmee je zelf de inhoud van de website kunt beheren.

Wij hechten veel waarde aan de vindbaarheid van onze websites en zorgen dat de website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Daarnaast bieden wij ook aanvullende SEO-diensten aan om de vindbaarheid van de website verder te verbeteren.

De kosten zijn afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Ja, wij bieden onderhouds- en supportpakketten aan om ervoor te zorgen dat de website altijd up-to-date en goed functionerend blijft.

Ja, wij bieden ook grafisch ontwerp diensten aan zoals het ontwerp van logo’s en huisstijlen. Dit doen we samen met externe partners.

Ja, wij kunnen de website vertalen naar meerdere talen en bieden daarvoor aanvullende diensten aan.